Skovbakkens U17 blev testet mod belgisk seniorhold

0
747

Det var noget af en test, som Skovbakkens U17 DM-piger blev udsat for, da de i sidste uge var i Belgien for at møde KW Mechelen. Modstanderne var hverken et U17 eller et U19 hold. Det viste sig at være et regulært seniorhold, efter en jævnbyrdig forestilling vandt 4-0 efter 2-0 ved pausen.

KW Mechelen kom i følge Skovbakkenfodbold.dk foran på et tyndt straffespark, og selvom Skovbakken spillede et rigtigt stærk sidste kvarter af 1. halvleg, var det hjemmeholdet, der kunne øge til 2-0 inden pausen. Billedet var det samme i 2. halvleg: Meget godt Skovbakken-spil og flere scoringschancer, men det var Mechelen, der scorede.

“Et par af vores stamspillere bl.a. Katrine Spanner måtte sidde over, men holdet præsterede bestemt en indsats, de kunne være bekendt både fodboldmæssigt og mentalt mod et fysisk stærk og direkte spillende seniorhold,” fortæller assisterende træner Lars Pedersen til Skovbakkenfodbold.dk.

“Sammenholdet er blevet styrket, og vi har fået trænet rigtigt godt. Og så har det været en fantastisk gevinst at have Michael Andreasen med som fys. De skadede spillere er kommet under kompentent behandling og har fået et tilpasset træningsprogram,” siger Lars Pedersen.