BGI fortsætter succesen: Klar til finalestævne i Skoleligaen

0
1266

Fodboldpigerne fra BGI akademiet har udsigt til en travl og spændende maj måned, efter at de i denne uge vandt 1-0 i Skoleligaens kvartfinale over Aabybro Efterskole. Dermed er holdet klar til det afsluttende ”Final 4 stævne”, som spilles sidst i maj, ugen efter DM for efterskoler, som holdet også har kvalificeret sig til.

Kvartfinalekampen mellem to teknisk gode hold var præget det meget omskiftlige forårsvejr med alt fra slud og hård regn til solskin i lidt drilsk vind på langs af banen. Det gjorde det svært at praktisere poleret fodboldspil, men begge hold forsøgte og lykkedes fornuftigt med det trods vejrudfordringerne.

BGI var gennem kampen det mest boldbesiddende hold og havde de fleste chancer, men det var en levende og tempofyldt kamp, hvor begge hold viste, at de ønskede at spille fodbold med fokus på det tekniske og pasningsspillet.

Kampens enlige scoring faldt fem minutter før afslutningen på den forlængende spilletid, da Benedikte Schrøder hamrede bolden i kassen efter et indirekte frispark i feltet, hvor efter den store jubel brød løs oven på den forløsende og velfortjente scoring.

Nu gælder det så de to finalestævner, og men uanset hvordan det går, har BGI-pigerne allerede haft stor fodboldmæssig succes. De har nemlig tidligere på sæsonen vundet både DBU´s Pokalturnering for efterskoler og ”Inde DM” for efterskoler.

Fodboldpigerne glæder meget til de spændende udfordringer, ifølge holdets trænere, den tidligere landsholdsstjerne Anne Dot Eggers og den mangeårige DBU talenttræner JP Nielsen, som begge nyder de mange timer sammen med fodboldpigerne.