U16-DAGBOG: Træning, hygge og snak om værdier

0
878

U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Emma Færge, Vildbjerg SF og Signe Baattrup, Team Viborg, lægger ud med at skrive om søndag, hvor truppen samledes i København:

Vores eneste dag i København lakker mod enden og i morgen venter England, hvor vi skal over at spille tre spændende kampe.

I dag tjekkede vi ind på Copenhagen Go Hotel kl. 11.30, eller det vil sige næsten alle gjorde. De tre fra Herning blev smidt af toget og måtte finde en ny måde at komme til hovedstaden. Da alle endelig var ankommet stod det på dagens første træningspas. Vi gik alle glade til træningsbanen og iførte os fodboldstøvler, da Danny pludselig meddelte at vi ikke skulle træne almindelig, da de fleste spillede hårde kampe i DM rækken i går.

Træningen stod i stedet på udstrækning, lidt styrke og spas. Som altid måtte Line Lassen øffe rundt om rundkredsen i gris.

Efter første ’’træningspas’’ stod den på frokost, hvor vi fik en lækker portion kylling i karry og salat som tilbehør.

Bagefter følte vi os alle fortjent til hvile ovenpå en god omgang mad i maven. Vi slappede af i 2 timer, og efter det skulle vi ud til andet træningspas. Passet bestod af meget rolig træning, deriblandt en repetition af vores opbygnings- og presspil, og bagefter blev der øvet standard situationer så vores aftaler er helt på plads.

Efter to træningspas trængte vi alle til et forfriskende bad og et godt måltid mad. Igen bød menuen på lækker mad, denne gang blev vores munde igen mættede efter en enkelt eller måske to store portioner pasta med kødsovs. Under aftensmaden fik vi i grupper af 4 til opgave at få snakket om 5 værdier: Mod, tillid, dedikation, teamwork og stolthed. Ud fra de 5 ord skulle vi nå til enighed om holdets værdier.

Hvad er vores værdier på holdet?
Hvad er vores værdier på holdet?

Dagen sluttede af med et godt grin, da holdets yngste spiller og debutant valgte at tabe sit nøglekort ud af vinduet.

Tak fordi I læste med 🙂

Vi siger godnat fra værelse 223 da vækkeuret allerede ringer klokken 05:00 hvor en spændene rejse venter.