DM-guldet blev fejret med McDonalds-besøg

0
1158

Juliane Paaske og Karoline Carøe, der er elever på ISI Idrætsefterskoles fodboldlinje, har skrevet denne artikel, efter at de fredag var med til at vinde efterskole DM:

Tirsdag var vi en flok forventningsfulde ISI-piger, der vendte fodboldstøvlerne mod Gørlev Efterskole, hvor DM-stævnet for efterskoler blev afholdt. Da vi ankom til efterskolen, blev vi indkvarteret i en hal med 8 andre efterskoler. Efter ankomst var det trætte, men glade piger, som var spændte på de kommende tre dage.

I puljespillet blev vi nr. 1 med en sejr over Vivild. Det var en tæt kamp i puljen om at blive nr. 1, da vi var à point med SINE, men med en bedre målscorer snuppede vi førstepladsen i puljen.

I kvartfinalen skulle vi møde Nørre Nissum, som vi forvejen havde mødt og vundet over i en kvalifikationskamp om at komme med til DM. Så den kamp trak vi os selvfølgelig endnu en gang sejrrigt ud af med cifrene 4-1.

Fredag begyndte med, at vi mødte Hellebjerg i semifinalen. Det var en kamp, hvor der blev gået til stålet, og alle kæmpede med alt, hvad de havde i sig. I første halvleg formår vi at score 2 mål, som også blev kampens slutresultat.

I finalen skulle vi møde det stærke hold fra BGI. Alle var ved at være godt brugte og kæmpede nu på de sidste kræfter. Vi vidste, at det var et stærkt hold, vi skulle op imod. Men BGI havde også respekt for os, og derfor turde ingen af holdene at satse for meget. Der skulle vi i 2×5 minutter forlænget spilletid. Her blev der heller ikke scoret nogle mål, så ISI-pigerne måtte ud i den første straffesparkskonkurrence hidtil i dette skoleår. ISI’s målmand Kathrine Thisgaard havde stået en fænomenal kamp, og dette fortsatte i straffesparkskonkurrencen, hvor hun greb det først spark fra BGI ud, og de næste to spark fra BGI-pigerne skyder de forbi målet. De tre ISI-piger, der når at sparke straffespark, scorer sikkert. Dermed trak ISI sig flot ud af straffesparkskonkurrencen med 3-0.

Forløsning brød løs mellem de brugte, men stolte piger. På busturen hjem fejrede vi guldet på McD på Fyn.

Vi er utroligt stolte over at være del af et ISI-hold, som repræsenterede ISI på den bedst tænkelige måde sportsligt, og vi håber på, at vi kan gentage succesen i næste uge, hvor vi skal spille final-4 stævne i skoleligaen. Stævnet afvikles i Fredericia.