Seje U12-piger til Bakken Fodbold Festival

0
1583

U12-pigerne fra Døllefjelde Musse Idrætsforening (DMI) på Lolland tog i sidste weekend turen til København for at deltage i DBU Sjællands Bakken Fodbold Festival, som både byder på fodboldstævne og en tur på Bakken. Pigernes træner Betina Dahl har sendt denne beretning til redaktion@fodboldforpiger.dk:

De super seje U12 piger fra DMI har netop været til Bakken festival stævne lørdag den 21/5 på Virum stadion. Det gik over alt forventning vi spillede 3 kampe 2 uafgjort og tabte 1.

Pigerne har indtil her i foråret kun spillet 5-mands men da vi har været så heldig at ha stor tilgang af piger til U12 holdet har vi valgt at prøve kræfterne af med at spille 8-mands som virkelig er noget for pigerne ?

Vi er en land klub og vi slås om de samme piger i omegnen, så det vi har vundet piger på er specielt det sociale og ikke mindst så skal der være plads til alle på holdet.

Jeg som træner ( Betina Dahl ) er mega stolt at mine skønne piger som virkelig giver den gas både til træning og ikke mindst til deres ugentlig kamp.

U12 DMI Bakken 4 U12 DMI Bakken 3 U12 DMI Bakken 2