Trænertrio forenes igen i Greve

0
1305

Lasse Petersen, der med stor succes har været U15-træner i Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), fortsætter trænerkarrieren i Greve Fodbold.

Lasse Petersen skal fremover være assistent- og fysisk træner for Greves ambitiøse 1. hold, der sluttede som vinder af pulje1 i 1. divisions slutspil. Han bliver dermed genforenet med Rene Nielsen, der er cheftræner for Greve-holdet, og som tidligere har været U18 DM-træner i Brøndby, hvor Lasse Pedersen var assistenttræner.

Med i trænerteamet er også målmandstræner Allan Ahlberg, der også arbejdede sammen med Rene Nielsen og Lasse Petersen i Brøndby. Allan Ahlberg har netop forlænget sin aftale med Greve i endnu et år frem til sommeren 2017.

”Lasse skal træne sammen med mig på 1. holdet og skal derudover stå for den fysiske træning samt opstarte angrebstræning, ikke blot for senior men også på ungdomssiden i Greve. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er både glad og taknemmelig for at vi tre er samlet igen og jeg glæder mig helt vildt til Lasse starter,” siger Rene Nielsen på klubbens facebookside.

Greve starter den nye sæson hjemme mod nyoprykkerne fra Frederiksberg Boldklub lørdag den 13. august. Målet for den nye sæson er oprykning til 3F-ligaen.

Allan Ahlberg - tager endnu en sæson som målmandstræner i Greve Fodbold.
Allan Ahlberg – tager endnu en sæson som målmandstræner i Greve Fodbold.