BSF svar på åbent brev fra Sundby BK

0
934

Klubnyt | Af Ballerup-Skovlunde Fodbold

Ballerup-Skovlunde Fodbold, BSF, har orienteret sig, at Sundby Boldklub via mediet fodboldforpiger.dk samt sidenhen via klubbens egen hjemmeside, sundbyboldklub.com, har skrevet et åbent brev henvendt til BSF og DBU, der også har medført en debat på bl.a. de sociale medier.

BSF respekterer og anerkender Sundby Boldklubs holdninger, undren og interesse for måden, hvorpå BSFs kvindeeliteafdeling er bygget op og strategien bag.

Overordnet set kan BSF ikke nikke genkendende til det billede, der tegnes i brevet, og ligeledes ønsker BSF at slå fast, at henvendelse til spillere har fulgt de gældende etiske retningslinjer udstukket af DBU.

BSF stiller gerne op til en snak om dette, samt stiller sig derfor i øvrigt gerne til rådighed for en redegørelse af hvordan BSF syn er på de punkter, som Sundby Boldklub i sit brev stiller spørgsmålstegn ved.

Vi ønsker ligeledes at medvirke til at udvikle pige og kvindefodbolden i Danmark og er naturligvis interesserede i en god og konstruktiv dialog omkring dette med Sundby Boldklub såvel som øvrige interessenter.

Med det sagt, så mener vi ikke at dialogen omkring ovenstående bør ske hverken via et medie som Fodbold for piger, eller via klubbernes hjemmesider. BSF ønsker således ikke i denne sag, at medvirke yderligere i en kommunikation på denne måde, men ønsker og lægger op til konstruktiv dialog på et møde mellem de to klubber.