God melding fra 3F-Liga truppen i BSF

0
1806
BSF - Julie Nowak

Klubnyt | Af web-redaktionen hos Ballerup-Skovlunde Fodbold (foto: Lars Møller)

Efter en ufrivildig pause på 8 mdr. er Julie Nowak nu klar til at træne med 3F-liga truppen. Julie blev korsbåndsskadet d. 28.maj sidste år, da hun i opgøret mod Sundby Boldklub d.28.maj var uheldig af falde forkert. Efter en veloverstået operation samt et efterfølgende langt og hårdt genoptræningsforløb, fik Julie mandag aften grønt lys for at deltage i boldtræningen med truppen og det var selvfølgelig en glad Julie der mødte op til Cross-Fit for at fortælle truppen den gode nyhed.

Siden sin operation i efteråret har Julie arbejdet målrettet og hårdt for at komme tilbage i truppen og efter sin solide indsats kan træningen suppleres stille og roligt med fodboldspillet.

Lægestaben havde kort efter operationen estimeret genoptræningsforløbet og dermed klar til  at træne med bold til d.10 februar, Men med hårdt og målrettet arbejde har det båret frugt og det betyder ligeledes at Julie kan træne med på den forestående træningslejr i Tyrkiet om 10 dage.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter