FODBOLD FOR PIGER skruer op for dækningen af 3F og U18DM

0
1082

Hvis du er vild med kvindefodbold, så følg ekstra godt med på FODBOLD FOR PIGER de kommende måneder. For Danmarks største nyhedssite om pige-kvindefodbold skruer op for dækningen. Vi har sammensat en redaktion af tre nuværende og tidligere elitefodboldspillere, og de vil i de kommende måneder stille ekstra skarpt på landets to bedste kvindeligaer.

Sophie Lysholt Hansen, der er journaliststuderende på Syddansk Universitet, vil fremover skrive om 3F Ligaen. Sophie spiller selv fodbold i Næsby Boldklub, hvor hun og holdkammeraterne skal spille kvalifikationsliga i foråret. Og mens hun selvfølgelig ikke kommer til at skrive om sit eget hold, så vil Sophie holde et skarpt øje med slutspillet, som hun vil dække med nyheder, interviews og resultatopdateringer.

Sophie Lysholt 1

Har du 3F-nyheder til Sophie, kan hun kontaktes på slhansen38@gmail.com

Andrea Signe Trolle og Solveig Valbjørn, der har en fodboldfortid sammen på Brøndbys U18 DM-hold, har allerede skrevet i nogle måneder for FODBOLD FOR PIGER. De vil i foråret have særlig fokus på U18 DM og på kvalifikationsligaen. Desuden vil de lave interviews med landsholdsspillere og aktuelle spillere fra de bedste danske rækker.

15049683_10208089169651203_1933611175_n

Andrea og Solveig kan kontaktes på hhv. andrea.trolle@hotmail.com eller svk@live.dk

Derudover får du også løbende nyheder fra de idrætsefterskoler, der samarbejder med FODBOLD FOR PIGER, og der er klubnyt fra klubber, der har tegnet et klub-abonnement og har mulighed for selv at lægge nyheder på siden. Desuden viderebringer FODBOLD FOR PIGER masser af nyheder fra fodboldmiljøet, som sendes til redaktion@fodboldforpiger.dk

“FODBOLD FOR PIGER har dækket dansk pige- og kvindefodbold siden 2011. Vi skriver om både bredden og eliten, for vi vil være et site for alle, der interesserer sig for sporten. Og med den stigende interesse der er for 3F Ligaen og kvindelandsholdet, som til sommer skal til EM i Holland, så er det oplagt at sætte mere fokus på 3F ligaen. Vi har tidligere dækket ligaen via sitet kvindeliga.dk, men nu samler vi det hele på FODBOLD FOR PIGER. Det giver bedst mening, fordi sitet er suverænt det største af sin slags i Danmark – vi har jo op til 3000 unikke brugere om dagen på FODBOLD FOR PIGER og mere end 7000 følgere på vores facebookside,” siger FODBOLD FOR PIGERs stifter og redaktør Steen Trolle.