Mød redaktionen på FODBOLD FOR PIGER

0
1393

Hvem skriver nyhederne på Danmarks største nyhedssite om kvindefodbold? Her kan du møde redaktionen bag FODBOLD FOR PIGER:

Sophie Lystholt Hansen, journalist:

Jeg hedder Sophie Lysholt, og jeg er 21 år gammel. Jeg er så heldig at være en del af redaktionen på FODBOLD FOR PIGER, hvor jeg primært dækker 3F-ligaen. Jeg spiller selv fodbold i Næsby Boldklub, hvor vi i foråret er en del af kvalifikationsligaen. Derudover læser jeg journalistik på Syddansk Universitet i Odense på fjerde semester.

Jeg har spillet fodbold siden jeg var otte år gammel, og i skoleåret 10/11 var jeg elev på BGI Akademiets fodboldlinje. Jeg har også gået på ISI Idrætshøjskole, hvor jeg samtidig spillede på Vildbjergs 1. divisionshold. Ud over at spille og dække fodbold skriver jeg børnebøger, og så følger jeg med i det meste sport.

Solveig

Solveig Valbjørn, journalist:

Jeg er 19 år gammel og bor i Vanløse med min mor, min far og mine tre brødre. Til dagligt går jeg i 3.G på en medievidenskabelig linje på Falkonergårdens Gymnasium, hvor mine yndlingsfag er samfundsfag og dansk. Jeg startede til fodbold da jeg var fem år i den lokale fodboldklub FC Damsø hvor jeg fik min fodboldopdragelse, men da jeg blev ældre kom jeg under DBU-regi og derfor skiftede jeg i 2013 til Brøndby. Her spillede jeg i tre år, hvilket udviklede mig både som spiller og som menneske. I dag spiller jeg 1. Division i FC Damsø, hvor jeg får en masse udfordring men samtidig har tid til fokusere på min skolegang. Fodbold og sport er generelt min store interesse, men jeg kan også godt lide at bruge min tid på andre ting, såsom at lytte til god musik, være kreativ, være ude i naturen, og følge med i hvad der sker i samfundet.

Andrea

Andrea Signe Trolle, journalist:

Jeg er 19 år gammel og går i 3. G på Niels Brock i København. Jeg kommer fra Ølstykke, hvor jeg også startede min beskedne fodboldkarriere som seksårig inden jeg som 11-årig skiftede til Brøndby, hvor jeg spillede i fem år, blandt andet på U-18 DM-holdet. I juni 2015 tog jeg et af mit livs største beslutninger. Jeg stoppede til fodbold for at fokusere på min skolegang, men kunne ikke lægge fodbolden helt på hylden. Derfor begyndte jeg at skrive artikler for min fars side FODBOLD FOR PIGER, fordi jeg har et stort ønske om, at der kommer et større fokus på kvindefodbolden i fremtiden. Jeg har desuden et fritidsjob i min gamle klub Ølstykke FC, hvor jeg hjælper til med diverse praktiske opgaver, da jeg stadig har en stor passion for min gamle klub.  Når jeg ikke laver hjælper til i Ølstykke FC eller skriver artikler for FODBOLD FOR PIGER serverer jeg burgere på Restaurant Halifax i Valby, hvor jeg har et arbejde som tjener – mens jeg forsøger at holde mig orienteret på den politiske og den samfundsøkonomiske udvikling, som også er mine helt store faglige interesser.

Steen

Steen Trolle, redaktør:

Jeg er 50 år og arbejder som journalist og redaktør. Jeg startede FODBOLD FOR PIGER i 2011, fordi jeg som far til flere fodboldpiger var ærgerlig over at se, at pige-kvindefodbold nærmest var usynlig i de danske medier. Derfor satte jeg mig for at lave et fodboldsite, der kunne skabe større opmærksomhed om dansk kvindefodbold og være et forum for alle, der følger og interesserer sig for pige-kvindefodbold. Det er heldigvis lykkedes. I dag er der langt mere fokus på kvindefodbold i de “gamle” medier, og FODBOLD FOR PIGER har dagligt op mod 3000 læsere og følges af over 7500 på vores facebookside. Som redaktør for FODBOLD FOR PIGER har jeg i øvrigt fornøjelsen af at være det danske medlem af den jury, som hvert år kårer Europas bedste kvindelige fodboldspiller.