U18DM: Aab sejrede over Skovbakken

0
912

Aab fik en sikker 4-0 sejr hus i weekendens første U18DM kamp mod Skovbakken

Af Andrea Signe Trolle

Det blev til en sejr på 4-0 til AaB i lørdagens eneste U18DM kamp, hvor Skovbakken var på besøg i Aalborg. Aab kom foran kort før pausen, hvor holdets Julie Madsen fik sendt bolden i netmaskerne efter 44 minutters spil.

I det 76’ minut var det igen Julie Madsen, der var skarp foran Skovbakken-målet og sendte Aab i front med 2-0. I kampens sidste minutter fik Aab slået sejren yderligere fast. Først gjorde Mathilde Carsten det til 3-0 i det 86’ minut og tre minutter senere sluttede Gry Boje Thrysøe målfesten af med sit mål til 4-0.

Kampens resultat betyder, at Aab kravler op på 9-pladsen i U18DM-rækken med 19 point. Holdet har til gengæld spillet tre kampe mindre end Odense Q og Varde, der ligger på henholdsvis syvende og ottende pladsen. Resultatet betyder også, at Skovbakken fortsat ligger lavest placeret i rækken med 3 point efter 16 kampe.