BSF: Vi skal styre spillet

0
1062
Tanya Arngrimsen havde flere store chancer, foto: Frank Nielsen

 

Vejle og BSF skal op mod hinanden i slutspillets fjerde runde. I BSF ser de frem til at afprøve flere af de ting, de har har haft fokus på på træningsbanen.

Af Sophie Lysholt

BSF har mødt Fortuna, Skovbakken og Brøndby i de tre første kampe og har endnu ikke høstet et eneste point. Det skal der laves om på, når holdet i morgen møder Vejle, der har hentet et enkelt point i de første tre kampe. Ud over jagten på point, er det også en kamp, hvor BSF-spillerne håber på at kunne bruge nogle af de redskaber, de har forberedt til træningerne.

”Vi glæder os til at spille mod et hold, hvor vi bliver mere spilstyrende, så vi kan afprøve nogle af de opspil, vi har øvet i lang tid nu,” siger Tanya Arngrimsen.

I de seneste kampe har pladsen været knap, og BSF har ikke haft den muligheden for at spille gennem midten, som de ellers gerne vil. Det kan lykkes mod Vejle, hvis de hjemmeholdet formår at trække dem en smule længere frem på banen, forklarer Tanya Arngrimsen.
”Vejle er ikke et hold, der rigtig spiller fodbold. De kører mest lange bolde, men hvis vi kan invitere dem lidt længere frem på banen, så håber vi, at der bliver plads til, at vi kan spille bolden lidt mere.”

Og selvom Tanya Arngrimsen og BSF forventer at få mere plads til at spille, er der dog nogle ting, de skal være opmærksomme på.

”Vejle er et fysisk stærkt hold, og de kører meget på kontra. Det skal vi virkelig være opmærksomme på.”

Kampen spilles klokken 14.30 i BSF