Nicoline Sørensen strålede i Brøndby-show

0
1664
Nicoline Sørensen i aktion mod BSF 3f-liga foto: Frank Nielsen

 

Der var målfest, da Brøndby slog KoldingQ med 7-1. Nicoline Sørensen blev den helt store Brøndby-helt med to mål og tre assists.

Af Sophie Lysholt

Brøndby er i pokalfinalen, de er ubesejrede i slutspillet, og de har en målscorer på 19-2. De resultater fører til favoritværdighed, og den påtog de sig til fulde, da KoldingQ kom på besøg på Vestegnen.

”Vi leverede en virkelig god præstation i dag, og vi holdt gameplanen. Vi lykkedes med at spille hurtigt med få berøringer, og vi spillede de rigtige afleveringer på de rigtige tidspunkter, så det var super fedt og en super god præstation af hele holdet,” sagde Nicoline Sørensen efter kampen.

Det var Nicoline Sørensen selv, der efter 19 minutter åbnede målfesten. Syv minutter senere var unge Sørensen igen på pletten, da hun efter et perfekt indlæg fra Kathrine Veje kom først på bolden i Koldings felt.

Efter 30 og 31 minutter var selvsamme Nicoline Sørensen farlig igen, denne gang i oplæggerens rolle. Først lagde hun et fladt indlæg tilbage til Stine Larsen og minuttet senere sendte hun et perfekt indlæg i feltet, som Nanna Christiansen omsatte til mål.

Kort før pausen fik Brøndby et hjørnespark, og det fyrede Nicoline Sørensen ind i panden på Rikke Sevecke. De gulblusede kunne således gå til pausen med en 5-0 føring. Med Nicoline Sørensens navn i samtlige mål, må der falde nogle rosende ord til den 19-årige landsholdsspiller. Dem sender hun dog videre til sine holdkammerater.

”Jeg er fint tilfreds med min egen præstation, men uden mine fantastiske holdkammerater kunne jeg ikke gøre det. Jeg fik nogle gode bolde at arbejde med i dag, og det letter at ’arbejdet’ lidt.”

Efter pausen kom Kolding bedre med, og med et kvarter igen reducerede Lykke Thomsen til 1-5. Et muligt Kolding-comeback blev dog aldrig en realitet, og blot få sekunder efter reduceringen scorede Sofie Bloch til 6-0. Fem minutter før tid kunne Simone Boye så lukke og slukke målfesten med scoringen til 7-1.

Der venter nu Brøndby to afgørende opgør i de kommende uger. Først skal holdet op mod Fortuna Hjørring i slutspillet, og bagefter venter Varde i pokalfinalen. Derfor var det også vigtigt, at Brøndby præsterede godt i dag, forklarer Nicoline Sørensen.
”det betyder sindssygt meget, at vi spillemæssigt er på sporet igen, og at vi har fundet rytmen.”

Fortuna-Brøndby spilles 7. maj i Hjørring.