BSF bremser Brøndbys medaljedrømme

0
802

Dagens U18 DM opgør mellem Brøndby og BSF blev en målrig affære. Ved slutfløjtfløjtet var det Brøndby, der måtte se sig sejret af BSF, der kunne tage hjem til Ballerup med en sejr på 4-5. Resultatet betyder, at BSF nærmer sig Brøndby på fjerdepladsen.  

Af Andrea Signe Trolle

Der var lagt op til af de spændende lokalopgør i U18 DM-rækken, da Brøndby tog imod BSF på hjemmebane lørdag kl. 12. Det blev også en kamp fuld af spænding og mål, som endte med en sejr på 4-5 til pigerne med de røde trøjer fra BSF.

Allerede efter 8 minutter bragte Silke Seland fra BSF holdet foran med 0-1 og ved pausefløjt stod kampen 2-3. Det var også BSF, som kom bedst gennem 2. Halvleg og ved slutfløjtet stod resultatet 4-5 til deres fordel. Angriber Dajan Hashemi fra BSF stod bag to af holdet mål:

”Mit første mål var efter min medspiller Josefine Hasbo fik en bold i dybden og derefter fik spillet den fladt indover til mig, hvor jeg så kunne sparke den i mål. Mit andet mål er til gengæld ved et frispark, hvor jeg fik ramt bolden rigtig godt, så den dykkede ind over målmanden. Det var en rigtig fed følelse at bringe mit hold foran to gange i kampe og det giver også lige den ekstra energi at få scoret i en kamp, der er så tæt.”

Dajan Hashemi var også rigtig glad og tilfreds med hele kampens forløb, som der også giver holdet gejst og energi frem mod sæsonens afslutning:

”Kampen gik rigtig godt, fordi vi fik spillet godt forbi dem og taget de rigtige beslutninger. Vores pasningsspil fungerer også godt, så vi kommer frem til chancerne, som vi også får scoret på. Sejren fik fejret, som vi altid gør med et kampråb og en masse glæde. Nu er vores mål for resten af sæsonen er at vinde de næste par kampe i håb om at komme højre op i rækken.”

Dagens resultat betyder, at BSF fortsat ligger på en femteplads i turneringen med tre point ned til AaB, der har spillet to kampe mindre. Brøndby lægger på fjerdepladsen med to point op til Vildbjerg, der har spillet en kamp mindre.

Senere denne lørdag tog KoldingQ imod Varde i dagens anden U18DM kamp. Der blev det til en sejr på 2-0 til KoldingQ, der dermed øger sin førerposition i rækken. Med kun fem kampe igen ligger KoldingQ på førstepladsen med otte point ned til Team Viborg, som har spillet to kampe mindre. I morgen står den kun på en U18DM kamp, hvor det er IF Lyseng, som tager imod Team OdenseQ i en kamp, der spilles kl. 15.30 på Lyseng Idrætsanlæg.