U19-landsholdet sluttede med storsejr men er ikke sikker på EM

0
724

U19-landsholdet gjorde selv hvad det kunne, da holdet mandag spillede den sidste af tre kampe ved EM-kvalifikationsturneringen Elite Round i Tyrkiet.

De danske piger mødte hjemmeholdet Tyrkiet, og det blev til en stensikker sejr på 5-0 over tyrkerne på to mål af Signe Holt Andersen fra Skovbakken, to mål af Maria Hovmark fra Brøndby og et mål af Caroline Møller fra Fortuna Hjørring.

Sejren var dog ikke nok til at sikre Danmark en puljesejr. England, som lørdag vandt 2-0 over Danmark, vandt også sin sidste kamp, nemlig med 7-0 over Tjekkiet. Dermed bliver England vinder af puljen. Derfor er Danmark ikke sikker på at gå videre til EM-slutrunden. Det kræver, at holdet bliver den 2’er, der klarer sig bedst, og det er endnu ikke afgjort. Tre af de i alt seks puljer mangler nemlig at blive færdigspillet.

U19-landstræner Søren Randa-Boldt er generelt tilfreds, både med dagens indsats og med samlede danske præstation ved Elite Round, hvor det også blev til en åbningssejr over Tjekkiet på 5-0.

”Vi spillede en fin kamp i dag, hvor vi desværre ikke scorede nok mål i forhold til antallet af chancer. Generelt synes jeg, vi har leveret en fin indsats, men vi mangler at kunne spille under pres mod de allerbedste hold,” skriver han til FODBOLD FOR PIGER fra Tyrkiet.

Vil I kunne klare jer ved en EM-slutrunde?

”Ja, men mod Tyskland, Frankrig, Spanien og England halter vi stadig bagefter, ” skriver Søren Randa-Boldt.

Den første kamp, der kan få indflydelse på Danmarks chancer, spilles allerede tirsdag, hvor Holland møder Frankrig. De to hold har begge seks point efter de første to kampe i deres pulje.