0
1144

KLUBNYT

Af AaB web/presse afdeling

AaB U18 DM piger mødte d. 17. maj Varde i semifinalen i pokalturneringen. AaB startede kampen lidt tøvende ud og sad ikke hårdt nok på presset. Dog formåede de hurtigt at kæmpe sig ind i kampen igen og allerede efter 9 minutter skabte Caroline Klitgaard en chance ved et indlæg til Signe Lundgaard, som desværre skød forbi. Blot 3 min. efter scorede Caroline Klitgaard til 0-1 efter et flot one man show.

Spillet var meget jævnt fordelt mellem de to hold, og efter 16 minutters spil kom Varde frem til deres første chance, men udnyttede den ikke. Lige efter havde Signe Lundgaard et skud på mål, som gik ud til hjørne, og som gav en stor mulighed til Beate. Der blev lagt et hårdt pres fra begge hold, og de gik til hinanden. Dette gjorde også, at en ellers velspillende Caroline Klitgaard måtte forlade banen, og Signe Pedersen kom ind i stedet. AaB får efterhånden sat sig på det meste af spillet, og Varde rykkede alle mand tilbage på egen bane halvdel.

Efter 40 minutters spil fløjtes første halvleg af, og AaB kan gå til pause med en føring på 0-1.

Ved start på anden halvleg var begge hold på dupperne, og kort efter startfløjt bliver Varde farlige på et skud udefra. AaB får dog hurtigt sat sig på spillet igen. Indskiftede Signe Pedersen blev spillet fri på kanten, og med et flot indlæg rammer hun en modstander, som får sparket bolden i eget mål, 0-2 til AaB.

Målmand Caroline Abildgaard stod stærkt i målet og blokkerede for alt. Signe Lundgaard og Mathilde Carstens blev skiftet ud, og ind kom Signe Carstens og Freja Dollerup. Beate bragte AaB foran 0-3 efter at have driblet 3 mand på ægte Serup manér. AaB fortsætter den gode stime, og kort efter at Mathilde Carstens er kommet ind igen, scorer hun AaB’s fjerde mål. AaB slutter kampen flot af med en sidste scoring fra Signe Pedersen. Alt i alt en stærk holdpræstation af AaB’s mandskab.

AaB vinder kampen fortjent 0-5, og er nu klar til at møde Fortuna Hjørring i pokalfinale d. 31. maj.