John Froman færdig som cheftræner i BSF

0
1145

Mandag tabte Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) sin femte kamp i træk i 3F Ligaens slutspil, og dagen efter var det så slut for holdets cheftræner John Froman.

Tirsdag meddelte klubben i en pressemeddelelse, at John Froman er blevet opsagt om cheftræner med øjeblikkelig virkning.

“John Froman har fungeret som 3F Liga cheftræner i BSF i sæsonen 2015/2016 samt i indeværende sæson, og vi ønsker at takke John for den store indsats, han har ydet, såvel på og omkring 3F Liga holdet som generelt for klubben. Vi er i dialog med John Froman om hans fremadrettede virke i BSF med håbet om at fortsætte samarbejdet i anden form,” lyder det i pressemeddelelsen, som er underksrevet af formanden Simon Knudstrup og sportschef John Walsh.

Ny midlertidig cheftræner bliver den nuværende assistenttræner Thomas Maale, som er ansat fresten af sæsonen.

“Thomas Maale har klubbens fulde opbakning og tillid, og har indgående kendskab til klubben og holdet. Der igangsættes nu en proces med henblik på at ansætte en cheftræner til den kommende sæson,” skriver klubben.

BSF har to point i bunden af slutspillet, som føres af Brøndby med 23 point. BSF spiller næste kamp på lørdag, hvor modstanderen er Fortuna Hjørring på udebane.