Morgentræning på Brøndbyvester skole

0
1920

Elite fodbold kombineret med god undervisning

“Det er rigtig fedt, at gå i en idrætsklasse. Det er en kæmpe fordel som eliteudøver, at kunne kombinere sport og skole – Caroline Pleidrup Gram, landsholdspiller og Brøndby U18DM.

Ny vej – nye tider:

For at kunne tilbyde kvalitets træning, og udvikle vores spillere mest muligt, skal øvelserne der bliver benyttet også være af høj kvalitet. Et træningspas er af 2 lektioners varighed, og vil altid have fokus på teknisk træning. Morgen træningen tager udgangspunkt i en individuel, aldersrelateret træning.

Målet er at skabe de bedste udviklingsmuligheder for den enkelte spiller. Vi arbejder med et overordnet fokuspunkt for hver træning, og skifter træningstema hver anden uge. Træningen er bygget op, så der er en sammenhæng mellem øvelserne og kan danne grobund for et træningspas med opvarmning, øvelser efter ugens tema og selvtræning ud fra den enkelte spillers udviklingsmål.

Vores trænerteam består af Casper Møller og Dennis Deleuran, der er 2 kompetence trænere, med flere års erfaring indenfor både pige og drenge fodbold. Derudover har de gode pædagogiske kompetencer, som vi anser for vigtigt i arbejdet med den enkelte spiller. Til dagligt er Casper cheftræner for Brøndby IF U14 talent piger og Dennis er assistenttræner for AB U17 drenge.

Vi laver en udviklingsplan i samarbejde med spilleren og klubtræneren. På den måde er der en rød tråd igennem det vi træner til morgentræning, og det spilleren arbejder med hjemme i klubben. For os er det vigtigt, at vi tager ansvar for den enkelte spillers udvikling, og vi tror på at det vil gøre en stor forskel.

Eksempel på træningstemaer:

1 mod 1 offensivt/defensivt, vendinger, første berøring, dribling og finter, ballmastery og sparkeformer.

Derudover har vi altid fokus på:

Fodstilling, timing, parathed, koncentration m.fl.

 

Hvad siger pigerne:

Caroline Pleidrup Gram -Brøndby U18DM og U17 landsholdet:

Jeg synes at morgentræningen er god, da vores trænere er gode til at veksle mellem træningstemaerne, så vi ikke kun træner en ting. Så har vi eksempelvis 2 uger med et tema, og de næste 2 uger arbejder vi med et nyt tema, og det synes jeg er fedt!

Udover, at trænerne er gode til at veksle mellem temaerne til træningen, så har vi selvtræning de sidste 10 – 15 minutter. Der er der mulighed for at fokusere på ens egne udviklingspunkter, og det at jeg kan bruge den ekstra tid, betyder at jeg kan udvikle mig yderligere”

Frederikke Valbjørn – BSF U16 1 og DBU U15 øst.

“Jeg kan godt lide at der er tid til selvtræning, når vi har morgentræning. Det gør bare det hele endnu bedre. Jeg er blevet en bedre spiller siden jeg startet på Brøndbyvester skole, fordi at jeg til morgentræning kan arbejde med mine individuelle udviklingspunkter i samarbejde med trænerne.

Når jeg træner så meget, er det vigtigt med en god struktur. Derfor har jeg en kalender med alle mine træninger, kampe og skole aktiviteter.”

Frederikke Holmberg – Brøndby U14 1 og DBU U14 øst.

“Det at gå i en idrætsklasse er virkelig fedt, at kunne kombinere skole og dyrke ens sport samtidig er en fordel, og alle i klassen har sporten tilfælles. Jeg får meget tid til at udvikle det jeg gerne vil forbedre, med hjælp fra trænerne. Træningen er super god, fordi der bliver fokuseret meget på en individuelt og der er tid til at udvikle sig.”

Info!

Vi har lige nu kun 3 pladser tilbage, til vores kommende 7 klasse, der har opstart efter sommerferien. Hvis du er en talentfuld pige fodboldspiller, og synes at det ville være spændende at kunne kombinere skole og fodbold, er du meget velkommen til at kontakte Frank, idrætskoordinator på Brøndbyvester skole. franklarsenguns@hotmail.com eller 28452572

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i idrætsklasserne på Brøndbyvester skole.