Sanne Troelsgaard: Sådan når du til tops

0
1914
Sanne Troelsgaard skifter Brøndbytrøjen ud med KoldingQs. Arkivfoto

Dette er tredje del af FODBOLD FOR PIGERs artikelserie, der handler om hvordan man kan optimere sin træning og præstation i kamp. I denne uge har vi talt med landsholdsspiller Sanne Troelsgaard som giver gode råd til, hvordan du kan fastholde motivationen og nå til tops.

Af Solveig Valbjørn

Kunne du godt tænke dig at blive en endnu bedre fodboldspiller, men ved du ikke helt præcist hvad der skal til? Så skal du læse med her hvor A-landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard deler ud af sine erfaringer, og giver gode råd til dig, som ønsker at nå til tops.

  •  Fasthold motivationen

“Du kan fastholde motivationen til at træne hårdt ved at sæt dig selv nogle små delmål til både træning og kamp, og derefter gøre alt for at opnå delmålene. På den måde udvikler du dig lidt hele tiden. Jeg fastholder selv min motivation ved at tænke på, at når jeg træner hårdt, så bliver jeg den bedste, og derudover så tænker jeg på de kommende store kampe som jeg skal spille, hvor jeg skal stå skulder ved skulder med mine holdkammerater og yde mit bedste. For det er nemlig de oplevelser jeg træner hårdt for hver dag, og det er det der motiverer mig.”

  •  Arbejd hårdt og fokuseret

“Hvis du vil være den bedste til noget, så skal du arbejde stenhårdt. Det er nemlig ikke altid dem som har det største talent når de er unge, som ender på A-landsholdet når de bliver ældre. Nej, det er dem med den største vilje og dem som vil arbejde hårdt for at nå sine mål, som kommer længst.”

  •  Tro på dig selv

“Jeg har siden jeg begyndte til fodbold som 6-årig sagt, at jeg ville på landsholdet og være professionel fodboldspiller når jeg blev stor, og pludselig gik min drøm i opfyldelse, fordi jeg blev ved med at tro på mig selv. Det handler om at turde at tage nogle chancer, og selvom alt til tider virker svært og uoverskueligt, så må du aldrig miste troen på dig selv. Det er nemlig dig selv der har den største tro, og det er dig som kan gøre en forskel,” lyder det fra Sanne Troelsgaard.