B.93 styrker sin U18DM trænerstab

0
1538
Anders Vang og Lars Møller

Nye dygtige trænere til B.93´s U18DM hold

Af B.93 pigefodbold

Inden den nye sæson i U18DM har B.93 hyret nye dygtige trænere til at stå i spidsen for sit ligahold.

Anders Vang og Lars Møller, der har haft stor succes som trænerduo for BSF´s U16 EliteØst hold, skifter fra 1. juli til B.93, hvor de sammen med Jesper Dahlmann fra B.93 kommer til lede Østerbro klubbens U18DM hold.

“Vi glæder os meget til samarbejdet, som vi har meget store forventninger til. Vi laver et nyt setup for vores U18DM trup med tre dedikerede trænere, så vi kan få endnu mere fokus på at udvikle spillernes individuelle talenter,” siger Vinnie Haldbo, der er talentudviklingsansvarlig i B.93. “Anders Vang er en dygtig, ung og ambitiøs træner, der kan føre nye ideer og ny energi ind på vores U18DM hold. Han skal i samarbejde med Jesper Dahlmann og Lars Møller være med til at gøre vores ideer om offensiv og boldbesiddende fodbold til virkelighed.”

B.93 har netop sikret sig oprykning til kvindernes 1. division, og klubben har store ambitioner om at blive Københavns førende talentudviklingscenter for pigefodbold.  B.93 står også for morgentræning i TeamCopenhagen med dygtige unge pigetalenter og har lavet et nyt talentcenter, der er åbent for pigespillere fra alle klubber i København og omegn, der ønsker at få ekstra kompetencetræning om fredagen.

“B.93 har en klub, der arbejder meget seriøst med talentudvikling, og klubben har et stort potentiale på pigesiden. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben og være med til at udvikle den næste generation af talenter, der kan spille i 1. division og 3F-ligaen,” siger Anders Vang.

Jesper Dahlmann instruerer et af B.93´s fodboldtalenter, Mathilde Michaelsen, ved sidelinjen