Kom til prøvetræning i B.93 – for talenter, der vil spille U18DM

0
1159

Udvikl dit fodboldtalent i B.93, der lige har ansat et nyt stærkt U18DM trænerteam

Af B.93 redaktionen

Kan du lide at spille offensiv og boldbesiddende fodbold? Ønsker du at udvikle dit talent som fodboldspiller? Så er dette en super mulighed for dig: Den 21. og den 22. juni kl. 17.30-19.00 inviterer B.93 til prøvetræning for pigespillere i alderen 14-17 år, som har ambitioner om at spille i U18DM. Vil du være med på holdet efter sommerferien, når ligaen går igang, så er det nu du skal vise, hvor dygtig boldspiller du er.

B.93 er en ambitiøs eliteklub, der gennem årene har udviklet flere landholdspillere. Klubbens seniorhold er vendt tilbage til 1. Division, og de bedste pigetalenter spiller i U18 DM-rækken, hvor B.93 som den eneste københavnerklub har fået en DM-licens.

B.93 har opbygget et ambitiøst træningsmiljø, hvor spillernes udvikling er i centrum. Klubben har lige hyret nye trænere til sit U18DM hold, og vil i den kommende sæson have tre dedikerede trænere til holdet. Anders Vang og Lars Møller, der har stået i spidsen for BSF´s succesrige U16Eliteøst piger, vil træne ligaholdet sammen med Jesper Dahlmann, der er igang med sit a-trænerkursus.

A-licenstræner Vinnie Haldbo, arbejder samtidig dedikeret med individuel talentudvikling på tværs af de enkelte elitehold.

“Vi har ansat dygtige og veluddannede trænere, så vi kan arbejde målrettet med de spillere, der ønsker at udvikle deres individuelle og tekniske kompetencer i et spændende og udfordrende træningsmiljø. Det er noget mange spillere – og forældre – efterspørger,” siger Vinnie Haldbo, der er talentudviklingsansvarlig i B.93.

Har du talent og ambitioner om at spille U18 DM fodbold, så kom til prøvetræning i B.93 den 21. og 22. Juni 2017.

Er du lidt yngre, men er interesseret i at spille på klubbens U16 EliteØst hold, og udvikle dit talent endnu mere, inden du tager det næste skridt op på øverste hylde, kan du også komme til prøvetræning i B.93.

Det sker altsammen på B.93´s anlæg lige ved Svanemøllen station, Ved Sporsløjfen 10, 2100 Kbh Ø.

Kontakt: Talentudviklingsansvarlig, Vinnie Haldbo, mobil 20 16 31 13.