Pigefodbold i BSF støtter – Together#WePlayStrong

0
891

 

Klubnyt |Af web-redaktionen i Ballerup-Skovlunde Fodbold.

Ifølge UEFA er pigefodbold mere end bare sjov. Fodbold gør pigerne stærkere og giver dem mere selvtillid. Giver rum for fællesskab på og udenfor banen. UEFA vil gerne at alle piger føler sig velkomne til fodbold og med kampagnen “Together #WePlayStrong” sætter organisationen fokus på pigefodbold i hele Europa lige nu. Det initiativ støtter vi gerne i BSF.

Tak for en strålende forårssæson til alle de spillere, trænere, ledere, dommere og øvrige frivillige rundt omkring i Danmark, som BSF’s mange elite- og breddehold har mødt igennem foråret. Vi ses igen på banerne til efteråret og lad os håbe vi sammen der kan fejre en dansk EM succes.

Følg pigefodbold i BSF på de sociale medier
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmesideFacebookInstagram eller Twitter