Sundby opruster på trænerposten

0
1307
Der er masser at juble over for tiden i Sundby Boldklub. Ny fysisk træner på plads.

Til den kommende sæson har Sundby Boldklub indgået aftale med Kenneth Vedel, der tiltræder som ny fysisk træner.

KLUBNYT – Sundby Boldklub

Sundby Boldklub kan glæde sig over endnu en tilgang til truppen, denne gang er det dog mandskabssiden der får et løft i form af Kenneth Vedel. Kenneth, der bl.a. tidligere har arbejdet med Jens Bangsbo skal være med til at løfte niveauet på den fysiske træning, et job en anden Kenneth, nemlig Kenneth Ellegaard indtil nu har gjort rigtig godt.
Tilkomsten af Kenneth Vedel bekommer perfekt, og frigiver tid til Ellegaard, der nu kan koncentrere sig mere om rollen som assistenttræner.

“Jeg glæder mig til at arbejde med kvindefodbolden, der er i en spændende udvikling”, udtaler Kenneth Vedel, der til daglig også har lidt med pigefodbold at gøre på Borupgaard Gymnasium, hvor han er idrætslærer.