Vildbjerg tættere på medaljer efter 7-1 sejr

0
979

På trods af en dårlig start Vildbjerg SF alligevel hentet en storsejr på hele 7-1 hjem i dagens opgør mod AaB. Det sender Vildbjerg et skridt tættere på bronzemedaljerne, som nu ikke er langt væk. Læs om dagens opgør her:   

Af Andrea Signe Trolle

Søndag eftermiddag blev U18 DM rundens sidste kamp fløjtet i gang i et opgør mellem Vildbjerg og AaB. Der skulle kun gå få minutter før udeholdet fra AaB overraskende bragte sig foran 0-1, men det kunne hjemmeholdet ikke acceptere. Efter en halv times spil udlignede Vildbjerg og fik efterfølgende bragt sig foran 3-1 inden pausefløjtet lød. Målscorer til 2-1 var Vildbjergs midtbanespiller Mia Rødvig Olesen og hun fortæller følgende om kampen:

”Vi var ikke helt klar fra start i dag og kom hurtigt bagud 0-1. De næste 10 minutter sad AaB på meget af spillet, men derefter kom vi mere med og overtog kampen lige så stille. Efter vores udligning spillede vi bedre og så fik jeg scoret til 2-1 på hovedstød efter et hjørnespark. Det var en super fed følelse, fordi det først og fremmest var et vigtigt mål, og så er det også længe siden, at jeg har scoret på hovedstød, fordi jeg ikke er så høj”

Efter halvlegen gik det kun fremad for Vildbjerg og det resulterede i en større målfest. Det er også vigtigt for Vildbjerg, da afstanden op til Brøndby på tredjepladsen kun er adskilt ved målscore:

”I anden halvleg fik vi løbet rigtig meget for hinanden og blev ved med at opsøge chancerne. Det resulterede i rigtig mange flotte mål, så kampens resultat blev en super sejr på hele 7-1. Det betyder rigtig meget for holdet, at vi kan komme tilbage efter en lidt rystende start og vinde så overbevisende. Det er også rigtig positivt for vores målscore, fordi den kan blive afgørende, nu hvor vi spiller med der, hvor det virkelig er sjovt.”, fortæller Mia.

Tæt på medaljer

Selvom Brøndby ligger 3’er på nuværende tidspunkt, så er der gode muligheder for Vildbjerg til at tage bronzemedaljerne, da holdet har spillet en kamp mindre en Brøndby. Der er derfor optimisme i Vildbjerglejren, men det kræver stadig en masse fight, hvis der skal medaljer, ifølge Mia:

”Vi har gode muligheder for medaljer, hvilket vi aldrig har haft før, men man kan aldrig vide sig sikker på medaljer. Vi kan til gengæld selv afgøre det og allerede næste weekend gælder det Kolding og det forventer vi bliver en tæt og svær kamp. Men hvis vi hiver 3 point med derfra, så er vi godt på vej mod medaljer. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan og håbe på at tingene flasker sig til vores fordel i de sidste spillerunder.”

Mia har også et ekstra stort håb om medaljer. Hun fylder nemlig 18 år til sommer og det er derfor hendes afsluttende sæson i U18 DM ligaen. Hun fortæller derfor, at medaljer vil være den perfekte afslutning på U18 for hende:

”Vi glæder os rigtig meget til de sidste kampe og for mig personligt kunne det være den fedeste afslutning efter 3 fantastiske år i DM-rækken at slutte af med at få medaljer. Men det kræver, at vi fastholder det gode spil og vores gode pres. Som det allervigtigste skal vi også fastholde vores spilleglæde, fordi vores sociale sammenhold på holdet spiller en kæmpe rolle, og har været vigtig i forhold til vores succes på DM holdet i år. Året vil derfor blive afsluttet på den bedste måde, hvis vi ender med medaljer”, fortæller Mia.

I søndagens andre U18 DM kampe blev det først til en 2-0 sejr til BSF over Skovbakken, mens Team Odense Q slog B93 1-3. Klokken 15 søndag eftermiddag tog Varde imod Fortuna Hjørring, og det blev til en 1-2 sejr til udeholdet.