Ny cheftræner for U16-pigerne i VSK Aarhus

0
1826

Skovbakken Kvindefodbold er pr. 1. juli 2017 fusioneret med VSK Aarhus, som nu er en af Jyllands allerstørste klubber med ca. 1.300 medlemmer.

Klubben har ansat Lars Porup som ny cheftræner for U16 Piger. Her afløser han Mickie Borch, som har gjort et stort stykke arbejde med udvikling af pigerne de seneste 2 år. Lars indgår i et trænerteam med Marie Greve, Christian Gundesen, Niels Henrik Wulf og John Sørensen som assistenttrænere. Hertil kommer specialtrænere med ansvar for pigernes fysiske og tekniske udvikling.

Lars er 26 år og har et enkelt år tilbage på læreruddannelsen. Han har været fodboldtræner i 8 år i Skanderborg og TST og derudover har han det seneste år trænet U12 drenge på AGF Talentcenter Syd, været med omkring ESAA morgentræning og trænet U5-U7 i VSK Aarhus.

”Jeg har været i gang i et stykke tid nu og synes, at vi i VSK har et rigtig stærkt setup omkring U16-holdet, hvor vi har samlet mange engagerede og kompetente folk til at arbejde med spillerne. Jeg har lidt kendskab til pigerne i forvejen og ved, at de er utrolig ambitiøse og dedikerede og jeg glæder mig derfor til for alvor at komme i gang med arbejdet sammen med pigerne og resten af teamet omkring holdet,” siger Lars Porup.