DR sender revanchekamp mod Holland

0
1931

Kvindelandsholdet møder europamestrene i en revanchekamp den 15. september, som DR1 sender

Hvis du allerede nu savner at se fodbold med det succesrige danske kvindelandshold, så sæt kryds i kalenderen ud for den 15. september. Den dag spiller landsholdet en revanchekamp mod Holland, som vandt EM-finalen over Danmark med 4-2, og kampen bliver sendt på DR1.

”DR har været rigtig glade for at følge det kvindelige fodboldlandshold over de seneste to år, hvor vi har vist EM-kvalifikationskampene. Og det hele stopper ikke, nu hvor EM-slutrunden er overstået. Allerede fredag den 15. september sender vi revanchekampen mod Holland direkte på DR1,” siger DRs publiceringschef Peter Rosberg til DR.dk.

Og DR er klar til at sende flere kampe. DR har sikret sig rettighederne til at vise de fleste af det danske kvindelandsholds kampe forud for VM-slutrunden i 2019 i Frankrig, ligesom DR også har rettighederne til at vise selve VM-turneringen.

”Vi er glade for den store succes og opbakning kvinderne har fået og glade for, at DRs langsigtede satsning på kvindelandsholdet har båret frugt. Derfor ser vi også frem til at kunne vise endnu mere kvindelandsholdsfodbold i fremtiden,” siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder.