Tag det næste skridt i Sundby Boldklub

0
1571

Sæsonen nærmer sig og Sundby Boldklub søger talentfulde piger i årgang 2004 og 2005 der er klar til at tage næste skridt, og blive udfordret i eliterækkerne U13 Øst og U14 Øst.

Klubnyt – Sundby Boldklub

Går du med ambitioner om at videreudvikle dit talent, så det en dag er dig der bliver hyldet på Rådhuspladsen, så lad Sundby være dit næste skridt på vejen. Vi har i en årrække udviklet talenter på højeste niveau og har i den kommende sæson spillere på DBU’s U14 og U15 talentcenter, samt U16 landsholdet. Der er pigehold fra U8 – U18 samt seniordamer der de seneste år har kæmpet om oprykning til 3F ligaen, så Sundby Boldklub er klubben hvor piger kan spille hele livet.

Vi tager din udvikling seriøst og har dygtige højtuddannede trænere som samarbejder om din udvikling.
Både U13 og U14 holdet træner 3 gange om ugen og er du rigtig dygtig bliver du også udfordret en årgang op i træning og kampe. Vores ungdomshold deltager i stævner i både ind- og udland, har fælles spisninger og andre aktiviteter, så der bliver i den grad også lagt vægt på det sociale.

 

Det er nemmere at komme til Sundby end du tror. Vi holder til på Kløvermarken, lige når du kommer til Amager og metrostation Lergravsparken er kun 10 minutters gang fra klubben.

 

Tøv ikke hvis du har drømmene; hårdt arbejde slår talent, når talentet ikke arbejder hårdt.

 

Piger i årgang 2004 kan kontakte Amanda Schøbel på: amanda-schoebel@hotmail.dk

Piger i årgang 2005 kan kontakte Kasper Nielsen på: kspr.klarskov@gmail.com

Piger i øvrige årgang kan kontakte Keld Juhl på: sundbypigeelite@gmail.com