Næsby’s kvinder vinder i Højbjerg over Lyseng

0
1076
Tre gode point ude mod Lyseng
Lyseng valgte gennem alle 90 minutter at stå dybt og så løbe de contraer,som der altid opstår.
Vi spillede ganske fornuftigt,men havde ikke det samme flow i opspillet som i vores sidste kamp.
Vi kom fortjent foran 1-0 efter 20 minutters spil,da Agnes Klingenberg scorede efter et indlæg fra højre kant.
Lyseng fik desværre udlignet kort tid efter,da de scorede efter et hjørnespark.
Vi sad fortsat tungt på spillet,og efter et indlæg fra højre side igen, scorede Kamilla Ø Jensen efter en ripost til halvlegsføringen 2-1.
Billedet var det samme i de sidste 45 minutter, hvor vi styrede spillet.
Nanna Mortensen scorede til slutresultatet 3-1,da hun midt i halvlegen afdriblede målmanden og scorede sikkert.
I kampen fik Louise Brix sin debut i Næsbytrøjen, og hun leverede en meget stærk og rutineret indsats.
Louise har tidligere spillet 3F for OB, og kampe for Odense Q.
På onsdag spiller vi topkamp ude mod Vildbjerg,som også har vundet deres tre første kampe.