U17 til EM-kval i Kolding

0
1670

Danmark er værter for EM-kvalifikationskampe for fire U17-landsholdet. Kampene skal spilles i Kolding i midten af september og den forbindelse har landstræner Kristian Mørch Rasmussen udtaget de første 18 spillere, som skal kæmpe for at sende Danmark til EM. I løbet af den kommende uge vil landstræneren desuden udtage to spillere yderligere.

Pigerne skal spille tre kampe i løbet af de 10 dage, som de er samlet. Den 21. september møder U17-landsholdet ind på Scandic Hotel i Kolding, hvor de har tre dages forberedelse inden første kamp mod Wales fløjtes i gang søndag den 24. september kl. 15. De to resterende kampe spilles onsdag den 27. september kl. 18 og lørdag den 30. september kl. 15 mod henholdsvis Kasakhstan og Frankrig. Kampen mod Frankrig spillet på Kolding Stadion, så hvis du ikke har planer den 30. september, så vil der være rig mulighed for at se nogle af de bedste danske ungdomsspillere i kamp mod de stærke piger fra Frankrig.

De 18 udtaget piger er:

 • Amalie Littau, BSF
 • Laura Juul, Brøndby IF
 • Josefine Hasbo, BSF
 • Emma Snerle, Fortuna Hjørring
 • Lise Dissing, Vildbjerg SF
 • Kirstine Lykke, Vildbjerg SF
 • Ea Maiken Rasmussen, KoldingQ
 • Line Andersen, Lyseng
 • Pernille Pedersen, Lyseng
 • Anna Frida Grødem, Team Odense Q
 • Nicoline Bæksted, Team Odense Q
 • Laura Frederikke Nielsen, Team Odense Q
 • Sarah Sundahl, Team Odense Q
 • Sascha Larsen, Team OdenseQ
 • Cecilie Christensen, Varde IF
 • Michelle Sandbjerg, Vildbjerg SF
 • Olivia Møller Holdt, Vildbjerg SF
 • Julie Madsen, AaB