U18 DM: Maria Olsen var på pletten i KoldingQ-sejr

0
1333

Maria Olsen er glad for, at hun med to mål og en assist var med til at sikre KoldingQ en sejr i lørdagens U18 DM-kamp mod IF Lyseng.

Af Solveig Valbjørn

De forsvarende mestre i U18 DM Ligaen slog IF Lyseng 3-1 på hjemmebane i en kamp, hvor angriberen Maria Olsen blev den helt store helt.

Maria Olsen lavede nemlig en assist og scorede to mål for KoldingQ, og hun var da også særdeles tilfreds med præstationen:

“Jeg fandt ofte rummet mellem kæderne og blev retvendt, og holdte farten. Jeg tænker også lidt mere over hvor jeg placerer bolden, end jeg tidligere har gjort. Og udover det så spiller jeg bare mit spil og tænker ikke så meget over det der kan gå galt når man sætter en mand eller to,” fortæller Maria Olsen, og fortsætter:

“Det betyder selvfølgelig meget at score mål, men jeg synes også at vi som hold arbejder os til en god håndfuld chancer. Men det er altid dejligt at være så målfarlig som jeg var i går.”

“Det var mere en slåskamp”

Maria Olsen scorede sit første mål på et flot langskud, men glæden varede kort, da Lysengs Andrea Hornsleth udlignede kun to minutter efter.

Fem minutter efter Lysengs mål var Maria Olsen dog på pletten igen, da hun efter assist af Camilla Lenskjold kunne sætte bolden i mål, og dermed sikre en pauseføring på 2-1 til hjemmeholdet. Kort før slutfløjtet i anden halvleg kunne Sofie Hornemann lukke kampen efter assist af selvsamme Maria Olsen, der fortæller om kampen:

“Jeg synes vi fik spillet godt rundt – især i første halvleg. Det var ikke en af vores bedste kampe, men det var også på nogle tidspunkter mere en slåskamp, end det var en fodboldkamp,” lyder det fra Maria Olsen

KoldingQ har fået en god start på sæsonen, og ligger med gårsdagens sejr øverst i tabellen samme med Team Odense Q, der også har seks point. Og holdet går da også efter guldmedaljerne igen i år selvom udvikling er det vigtigste, mener Maria Olsen:

“Vi vil selvfølgelig gerne vinde guld igen, uden tvivl, men vi tager det som det kommer. Og holder fokus på udvikling.”

 

Øvrige resultater i ugens runde af U18 DM Ligaen:

Aab – Vildbjerg: 1-5

BSF – B93: 2-3

Team Odense Q – Fortuna Hjørring: 5-1

Team Viborg – Brøndby: 4-2