Amalie Thestrup: Vi står med en fantastisk følelse

0
982
bsf

Amalie Thestrup kalder første del af 3F Ligaen for godkendt af BSF-holdet, der med 27 point efter grundspillet slutter på tredjepladsen henover vinterpausen. 

Af Solveig Valbjørn

Lørdag eftermiddag kunne BSF juble over at have besejret VSK Aarhus i 3F Ligaen. Amalie Thestrup stod bag kampens første mål, og scorede dermed sit 11. mål i den røde BSF-trøje, siden hun kom til klubben i sommers. Det er derfor en tilfreds kvinde, der kigger tilbage på sæsonen:

”Det har været et fantastisk efterår. Udviklingen har været lidt overraskende, også for os, men det har været enormt fedt og sjovt. Vi har præsteret, og måske egentlig også præsteret over de forventninger, som vi selv og andre havde til os ved sæsonstart. Så det er en fantastisk følelse, som vi står med,” fortæller Amalie Thestrup til BSFs egen hjemmeside.

”Havde nogle sagt til os inden sæsonstart, at vi ville slutte grundspillet som treer, så havde vi nok kigget lidt, men ambitionerne er selvfølgelig steget støt efter en god start og i takt med at vi også spillemæssigt er blevet bedre og bedre,” fortsætter hun.

Går efter medaljer

Sejren blev en fornem aflsutning på en historisk stærk sæson af det unge BSF-mandskab, der dermed kan gå på en fortjent julepause som nummer tre i tabellen. Amalie Thestrup fortæller, at holdet naturligvis går efter en medalje, når det afgørende slutspil går igang til foråret:

”Der er rigtig, rigtig lang vej før at vi står med medaljer om halsen til sommer. Vi skal bevare fødderne på jorden og arbejde stenhårdt frem imod slutspillet, men naturligvis går vi efter det. Det er en fantastisk motivation til en lang og kold vinter med fysisk træning at være med hvor det er rigtig sjovt,” lyder det fra Amalie Thestrup.