Odense Q-anfører Tenna Kappel: Vi er gode, når vi præsterer som et hold

0
1201

Odense Q er klar til forårets 3F Liga-slutspil, og det føles fedt, fortæller anfører Tenna Kappel.

Af Solveig Valbjørn

Brøndby slog i sin sidste kamp i år Vejle med 5-0, og det betød, at Odense Q sikrede sig en plads i 3F Liga-slutspillet til foråret, hvilket naturligvis glæder anfører Tenna Kappel:

“Det føles mega fedt. Nu kan vi få lidt ro til at arbejde videre med tingene, uden at vi skal tænke på nedrykningsfaren. Og så er det selvfølgelig fedt med en masse kampe mod de bedste hold i Danmark,” siger hun til klubbens hjemmeside.

I den sidste afgørende fase måtte Odense Q sætte sin lid til andre hold i ligaen. Og det var ikke sjovt, erkender Kappel, der ikke vil ende i samme situation igen:

Det har jeg det ad helvede til med, og jeg kan slet ikke følge med i en kamp som den i Brøndby af bare spænding. Det er selvfølgeligt fedt, at Brøndby hjælper os, men det er klart, at det aldrig er sjovt at skulle overlade det til andre. Vi havde selv muligheden for at afgøre tingene tidligere, og det formåede vi ikke. Det vil vi gerne gøre bedre til næste år.”

“Vi skal præstere som et hold”

Odense Q nåede at indsamle 7 point i løbet af efteråret, og det var lige præcis nok til en billet til slutspillet mod de mere etablerede hold i 3F Ligaen. Fynboerne kan derfor se frem til en masse udfordrende kampe i foråret, og derfor er det godt, at holdet ifølge Kappel har lært hvad der skal til for at kunne spille op med de allerbedste hold:

“Vi har lært, at vi skal præstere som et hold og ikke tænke så meget på os selv. Vi skal hele tiden agere og reagere som et hold. Når vi ikke har gjort det, har vi tabt stort som fx i de første møder med Fortuna Hjørring, Brøndby og VSK Aarhus. Når vi arbejder som et hold, kan vi spille op med dem, selvom vi selvfølgelig stadig er underdogs,” lyder det fra Kappel.

“For eksempel var der Brøndby-kampen hjemme, hvor vi taber 2-1. Vi tabte godt nok, men jeg var sindssygt stolt af holdpræstationen i den kamp. Alle bød ind og tog ansvar. Der kunne man se, at vi hørte til i den bedste række,” afslutter Tenna Kappel til Odense Qs hjemmeside.