“Rød Magi” – slagsang og musikvideo fra Galtens U12-U13-piger

0
2241
Indspilning af Galten FS-slagsangen "Rød Magi"

Galtens U12-U13-piger afholdte i sidste weekend en julebootcamp som afslutning på et forrygende efterår. Programmet for de 25 deltagende piger stod bl.a. på 3F-ligakamp mellem VSK Aarhus og BSF, indendørs fodboldturnering, træning med Galtens nyoprykkede Serie-1-kvinder, overnatning i Galtenhallen, hjemmelavet Kahoot-quiz, videohilsen fra Frederikke Thøgersen, en masse sjov og ballade og ikke mindst indspilning af pigernes nye slagsang “Rød Magi” i lydstudiet Songbird i Aarhus.

DBU og Molly Thornhill havde velvilligt udlånt melodien til Kvindelandsholdets ørehænger fra sommerens EM og indspilningen og de mange, mange gode timer på banerne for pigerne har resulteret i denne lille musikvideo.

Er du pige fra årgang 2005 eller 2006 og har du også lyst til at spille fodbold i Galten og blive en del af vores unikke fællesskab, så kontakt os endelig på gfspiger@gmail.com

Du kan også følge os Instagram #gfspiger