Pernille Harder forlænger sin kontrakt med Wolfsburg

0
1139

Kvindelandsholdets anfører Pernille Harder har forlænget kontrakten med den tyske storklub Wolfsburg efter et 2017, som har budt på mange successer. Parterne har forlænget aftalen, så den nu gælder frem til 2020.

Af Martin Vestergaard Jensen

70 mål i 87 kampe, tysk liga- og pokalvinder samt en EM sølvmedalje med Danmark. 2017 har været et fantastisk år for Pernille Harder, og nu kan hun fejre det med en forlængelse af kontrakten i Wolfsburg. Hun er nu i klubben frem til 2020, og det er noget, der glæder Pernille Harder

”Wolfsburg er det bedste sted for mig for at udvikle mig yderligere og vinde titler. Klubbens ambitioner stemmer helt og holdent overens med mine egne personlige ambitioner, så det er jeg rigtig glad for,” siger Pernille Harder til klubbens hjemmeside.

Pernille Harder overvintrer på en suveræn førsteplads på topscorerlisten i Bundesligaen, og hendes kontraktforlængelse glæder også klubbens sportsdirektør, der ser et stort potentiale i Pernille Harder:

”Pernille er en af de mest komplette angribere i kvindefodbolden i øjeblikket. Hun har kaliber i verdensklasse, og udover hendes individuelle klasse, så er hun også en rigtig god holdspiller. Siden Pernille kom til os sidste år, så er hun blevet en absolut topspiller fra starten af. Det er et godt signal, at hun forlænger, og med hende ønsker vi fortsat at være en del af den internationale top i fremtiden,” siger Ralf Kellermann ifølge klubbens hjemmeside.

Pernille Harder kom til Wolfsburg fra Linköping i januar 2017. Hun vandt igen i år titlen som årets fodboldspiller i Danmark for tredje år i træk og fjerde år samlet.