Stortalent skifter til FC Nordsjælland

0
3876

FC Nordsjælland er i fuld gang med at skabe et hold, der kan få licens til U18 DM Ligaen. Seneste skridt på vejen er aftalen med stortalentet Linnea Borbye, 16 år, som skifter fra Ballerup Boldklub / Barcelona Training Academy.

Linnea, der tidligere har spillet for Sundby Boldklub, har en enkelt U16-landskamp på kortet. Hun har gået på Barcelona Training Academy i Ballerup og var i 2015 den eneste danske pigespiller, som blev inviteret med til en fodboldcamp i FC Barcelona.

Du kan læse en artikel om Linneas tur til Barcelona her – og du kan læse hendes træning på Barcelona Training Academy her.

FC Nordsjælland satser på at få licens til U18 DM Ligaen fra næste sæson. Fra 2019 er målet at få et hold i 3F Ligaen og fra 2022 satser klubben på at spille med om det danske mesterskab og fra 2023 at være med i Champions League.

På billedet ses Linnea Borbye med Head of Women’s Football i FC Nordsjælland, Christian Taylor.