Flotte resultater til U19 i La Manga

0
1311

Tirsdag eftermiddag spillede U19 landsholdet den sidste kamp i turneringen i La Manga. Her blev det til endnu en flot sejr til de danske talenter under 19 år. De kunne efter kampens sidste fløj gå fra banen med en 4-2 sejr i ryggen. Læs om turneringen her:

Af Andrea Signe Trolle

Selvom det var en hård start for det danske U19 landshold, der lagde ud med et nederlag på 4-0 til Holland ved turneringen i La Manga, så formåede danskerne for alvor at rette op på det ærgerlige resultat i den første kamp. Det er nemlig efterfølgende blevet til to sejre i resten af turneringen, så danskerne nu kan tage hjem til Danmark og glæde sig over en sejr over Schweiz og Tjekkiet.

Efter danskernes 3-0 sejr over Schweiz i søndags, så var det et veloplagt dansk U19 landshold, der tirsdag klokken 12 gik på banen. Her var modstanderne det tjekkiske U19-landshold og efter kampens sidste fløjt var det danskerne, der kunne tage armene over hovedet og glæde sig over en sejr på 4-2 over Tjekkiet.

Tirsdagens målscorere var Cecilie Johansen, Signe Andersen og to mål af Dajan Hashemi og danskerne kan derfor tage flyet hjem til Danmark med godt humør og to sejre i bagagen.