Gæstetræner fra Sengeløse på BSF Teknikskole

0
1620

BSF ser ikke kun det etablerede samarbejde med Sengeløse og Hekla fra pigernes perspektiv, men har også fokus på trænerfronten med ERFA-udveksling, hvor der er mulighed for at snakke fodbold og udfordringer i hverdagen.

Bo Hillmann, leder af BSF Akademi og Teknikskole:
“En af grundstenene i klubsamarbejdet er at tilbyde spillere fra samarbejdsklubberne en mulighed for at deltage i BSFs fodboldakademi, der blandt andet tager udgangspunkt i vores teknikskoletræning om fredagen. Fredag i sidste uge var Sengeløse træner Jacob Harris  gæstetræner på BSF Teknikskolen som et led i vores samarbejde på trænerfronten.”

Bo Hillmann fra BSF Teknikskole er glad for samarbejdet med Sengeløse og Hekla

Jacob Harris fra Sengeløse Fodbold var fredag gæstetræner på BSF Teknikskole

Du kan læse mere om konceptet her

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz, Klubkommunikation.dk