Fortuna Hjørring drøner videre mod mesterskabet

0
801
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2-1 sejr til Fortuna i søndagens derby mod Brøndby, som nu er otte point efter 1. pladsen

Af Steen Trolle

Meget skal gå galt for Fortuna Hjørring, hvis ikke holdet vinder sit 9. danske mesterskab. Søndag vandt Fortuna dagens derby ude mod Brøndby med 2-1 og dermed er nordjyderne nu otte point foran Brøndby inden de sidste fem runder af slutspillet.

Fortuna og Brøndby mødes i sidste runde den 17. juni, men Fortuna, som har vundet sine første fem slutsspilskampe, skal minimum tabe to af de næste fire kampe, hvis Brøndby stadig skal være med i mesterskabsspillet til den sidste kamp.

Dagens kamp i Brøndby var en meget lige affære. Karoline Schmidt Nielsen bragte Fortuna foran på et langskud efter 37 minut. Bolden ramte indersiden af overliggeren og Brøndby-træner Per Nielsen mente ikke, at den havde været inde, men dommerne var ikke i tvivl – 0-1 til Fortuna.

Kort efter udlignede Brøndbys finske spillere Ria Öling, men syv minutter inde i 2. halvleg gjorde serbiske Nevena Damjanovic til slutresultatet 1-2.

Fortuna Hjørring møder i næste kamp KoldingQ ude, mens Brøndby hjemme tager imod VSK Aarhus.