KoldingQ indtager tredjepladsen med sejr

0
1906

KoldingQ indtager tredjepladsen i 3F Ligaen, efter en sikker sejr over Odense Q.

Af Solveig Valbjørn

KoldingQs 3F Liga-hold var lørdag formiddag på besøg hos Odense Q, for at forsøge spille sig til tre vigtige point i kampen om bronzemedaljerne.

Hjemmeholdet havde rygsækken fuld af selvtillid efter den seneste sejr over VSK Aarhus, mens KoldingQ også skulle finde tilbage til “hverdagen” i 3F Ligaen, ovenpå pokalfinalen mod Brøndby, og alt den opmærksomhed denne kamp naturligt medførte.

Men det blev ikke noget problem for KoldingQ, som gennem en solid holdpræstation fik en sejr på 3-0 over Odense Q. Charlotte Sørensen scorede kampens første mål, da der var spillet 14 minutter, og i anden halvleg kunne Lotte Troelsgaard så udbygge føringen. Målet til 3-0 blev scoret i det 89’ minut af Kolding-spilleren Nicoline Boeriis.

Da BSF og VSK Aarhus delte point i deres opgør, indtager KoldingQ nu tredjepladsen i 3F Liga-slutspillet. Sluspillet snerper for alvor til nu, hvor både KoldingQ og BSF har 11 point, mens VSK Aarhus har 6 point. Øverst i tabellen ligger Fortuna Hjørring med hele 22 point, mens Brøndby har 17 point – de to hold møder hinanden søndag den 6. maj klokken 13:00.