Danmark taber semifinalen til Spanien ved U19 EM

0
1114

Det blev desværre ikke til en finaleplads til Danmark efter fredagens nederlag til Spanien ved U19 EM-semifinalen. Istedet bliver det en finale mellem Spanien og Tyskland.Men på trods af danskerne ikke skal spille finale, så har det danske U19-landshold leveret en stor præstation ved EM. 

Af Andrea Signe Trolle 

Gode chancer i begge ender og en masse fight. Det er nogle af nøgleordene fra fredagens semifinale ved U19 EM, hvor Danmark mødte Spanien. Men desværre var det Spanien, der trak det længste strå og kunne hæve armene over hovedet efter sidste fløjt.

Tilskuerne på stadion – og alle de seere, der så med hjemmefra på skærmen – måtte til gengæld vente helt til 68′ minut før kampen første og eneste mål blev scoret. Det var Spaniens Abilleira Dueñas, der sendte bolden i de danske netmasker og sikrede Spanien sejren.

Tidligere på dagen spillede Norge og Tyskland den anden semifinale og her endte Tyskland med en sejr på 0-2. Derfor bliver det en finale mellem Tyskland og Spanien, som spilles mandag den 30. juli klokken 18.15.

Men selvom vi ærgrer os over, at det ikke blev til en finaleplads til Danmark i denne omgang, så har det danske U19 landshold leveret en imponerende præstation ved dette års EM.