En sønderjyde til VB

0
1541

Præsentation af endnu en ny spiller til Vejle B’s 1. divisionshold

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

I rækken af præsentationer af nye spillere til VB’s 1. divisionskvinder kan vi i dag portrættere Nadja Bryld.

Sønderjyden er 24 år og trådte sine barnefodboldstøvler i Hoptrup/Marstrup IF, inden hun rykkede ind til Haderslev og SønderjyskE, hvor hun har spillet, lige indtil hun efter sommerferien skiftede til VB.

”Jeg bor i Bredsten og har en datter på et år nu. Jeg syntes, jeg brugte for meget tid på landevejen til træning og valgte derfor at rykke ind til Vejle,” siger Nadja, der er uddannet pædagog og netop har fået fast stilling i en børnehave i Ødsted.

 Rødtoppen er kommet til VB med solid landskampserfaring. 17 kampe på U-16 og U-17 landsholdet blev det til, hvilket bragte hende rundt i Europa til bl.a. Ungarn, Slovenien, Skotland og Sverige. Efter U-17 tiden gearede hun dog ned fodboldmæssigt.

”Jeg mistede lidt lysten til at bruge så meget tid på sporten, hvilket gik ud over skolen og det sociale liv,” erkender Nadja, som herefter ikke har fået flere kampe iført DBU-logoet.

Nadja Bryld har ikke fortrudt skiftet til VB. ”Det er et fedt koncept, der er kommet her, og jeg elsker at være en del af det,” fastslår sønderjyden, der fik en fin debut i 1-1 kampen mod Varde i første runde.

Offensiv midt, venstre kant og angriber er Brylds foretrukne positioner.

”Mine styrker er, at jeg er beggebenet, fysisk stærk og god med hovedet, ligesom jeg har et godt overblik. Mine høje, lange afleveringer har derimod forbedringspotentiale,” understreger den rødhårede offensivspiller, inden hun smutter i omklædningsrummet for at gøre klar til endnu en gang træning i VB Parken.