Fortuna Hjørring fik international erfaring mod europæiske topklubber

0
812

Fortuna Hjørring deltog d. 18.-19. august i den internationale turnering Gipuzkoa Elite Women Football Cup i San Sebastian i Nordspanien. Selvom det blev til en uafgjort og et nederlag, så tager nordjyderne en masse international erfaring med hjem frem mod de to Champions League opgør imod italienske Fiorentina.

Af Martin Vestergaard Jensen

Fortuna Hjørring brugte landskampspausen på en stor international turnering i det nordlige Spanien. Det var nogle prominente modstandere der var på programmet, da både Atletico Madrid, Real Sociedad og PSG var deltagerne ved turneringen sammen med det danske storhold.

I den første kamp mødte Fortuna Hjørring spanske Atletico Madrid. Selvom Fortuna Hjørring spillede en god kamp, så endte den ordinære spilletid 1-1, og dermed skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence. Her var spanierne skarpest, og bookede finalepladsen i turneringen, mens Fortuna Hjørring skulle spille bronzekamp imod Real Sociedad.

Selvom Fortuna sad på kampen, så endte det med et 3-1 nederlag til spanierne.

Turneringen blev vundet af PSG, der sikkert vandt finalen over Atletico Madrid med 4-1.

Fortuna Hjørring brugte turneringen til bl.a. at blive klar til de to svære kampe i Champions League, hvor sidste års overkvinder fra Fiorentina venter igen i år i to knald eller fald opgør. Kampene spilles d. 12. september i Italien, mens returkampen spilles 26. september i Hjørring.