Fra grøn til rød

0
1517

Hedensted IF’s midtbanestrateg Laura Lindhardt har til efterårssæsonen skiftet Jyllandsserien ud med 1. division i Vejle Boldklub

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

VB’s nye satsning på kvinde-/pigesiden har betydet, at man har kunnet tiltrække en del nye spillere til 1. divisionsholdet. Vi vil gerne i den kommende tid præsentere nogle af disse nye ansigter, og den første i rækken er Laura Lindhardt.

Laura har – på nær et år i udlandet og et års efterskoleophold – spillet i Hedensted IF, siden hun var tre år gammel. Hun har de sidste par sæsoner været den bærende kraft på Hedensteds Jyllandsseriehold.

Laura er årgang 1999 og går i 3. g på Rødkilde Gymnasium. Efter studentereksamen er planen et sabbatår, hvorefter Laura gerne vil læse finansbachelor i Aarhus.

”Min favoritplads på holdet er 10’er positionen, altså offensiv midtbane,” pointerer Hedensted-pigen. Jeg ser mine styrker i det organiserede opspil og i mine afslutninger med venstrebenet. Min svaghed er nok det rent defensive.”

Laura ser Christian Eriksen som sit fodboldmæssige forbillede. ”Han har samme position, sætter også spillet op og har et godt spark. Og Messis gode venstreben vil jeg da også gerne efterligne…”

Om sit skifte til naboklubben siger den blonde offensivspiller:

”Jeg vil gerne udfordre mig selv og forsøge at etablere mig fast på 1. divisionsholdet…”