78 piger samlet til BSF Pige Camp i uge 42

0
1490
BSF Pige Camp uge 42 2018 fællesfoto

BSFs U18DM og 3F Liga spillere gjorde sammen med 78 deltagende piger årets BSF Fodbold Pige Camp til en bragende succes.

Mandag til onsdag i efterårsferien afholdte BSF Fodbold Pige Camp for 78 piger på U10-U13 fra i alt 11 forskellige klubber, og efter tre intense dage var det en flok trætte og glad piger vi sagde farvel til.

På de tre dage havde pigerne trænet i alder og niveau inddelte grupper af ca. 12 piger. Grupperne blev trænet af spillere fra BSF U18-DM og 3F-liga trup, under supervision af Henrik Stampe fra BSF ungdomsafdeling.

Der var fuldt program alle tre dage fra kl. 9.45 til kl. 16.00 med fokus på de tekniske (og sociale) aspekter ved fodboldspillet.

Mandagens træning fokuserede på førsteberøringer og pasningsspil, mens tirsdag havde fokus på finter/driblinger og skud på mål.

Onsdagens træning kombinerede de forgående dages temaer i mere kamprelaterede øvelser, inden vi sluttede af med fælles turnering og træner-mod-spiller kamp.

Udover selve fodboldspillet var der tirsdag oplæg fra BSF 3F-liga spillere om fodboldlivet på et 3F-liga hold, og onsdag fortalte Peer Lisdorf om arbejdet på U19 kvindelandsholdet, samtidig med han via sin rolle som gæstetræner mandag og onsdag, samlede op på øvelserne under pigecampen – i fællesskab med pigerne.

Bortset fra en masse fodboldspil, blev der også skabt nye relationer på tværs af klubbaggrund både på banen og i klubhuset.

Pigerne var super gode til at hjælpe hinanden og sørge for at alle havde det sjovt og var en del af fællesskabet.

Det er en vigtig egenskab at have som fodboldspiller og selvom det måske tog overhånd for nogle ved enkelte frokoster/pauser, så er det noget vi værdsætter.

Vi håber at pigerne kan tage nogle af de inputs de har fået med sig ud på banerne til træning og kamp, ligesom vi håber at nogle af de nye relationer pigerne imellem, kan vokse og skabe glæde, ved kommende fodboldarrangementer.

Til alle jer der deltog vil vi gerne sige tak for en god camp og at vi håber snart at se jer igen.

Der skal også lyde et kæmpe tak til pigerne på U18-DM og 3F-liga holdet for at bruge deres efterårsferie sammen med de yngste piger og udvise et engagement der smitter af både på pigerne og alle andre omkring ungdomsholdene!

Endelig skal der lyde en stor tak til OK-Benzin for at sponsorere pigecampen og støtte op omkring BSF.

BSF Pige Camp uge 42 2018 fællesfoto