Erik Rasmussen træner for en dag i VB

0
1385

Vejle B’s U-16 piger fik denne uge besøg af Erik Rasmussen

KLUBNYT

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

Vejle B’s U-16 piger havde denne uge fornemt gæstetrænerbesøg, da Erik Rasmussen – også kendt som Tryllerik – lagde vejen forbi VB Parken.

Den tidligere landsholdsspiller med en aktiv professionel karriere i USA bag sig har lang trænererfaring. Han har bl.a. trænet FC Midtjylland og AGF og senest Vendsyssel. I dag er 57-årige Erik Rasmussen ansat på Hald Ege Idrætsefterskole ved Viborg.

”Det har været superhyggeligt,” sagde Erik Rasmussen efter træningen. ”Der er en god atmosfære på holdet, og man kan mærke, pigerne trives sammen. Jeg kan godt lide at træne børn og unge og træner selv piger på efterskolen. Det er skønt at komme ud til nogen, der elsker spillet og samværet omkring fodbolden.”