Lysengs U14-piger viser storform

0
1903

Ni intensive Liga-1 kampe er i skrivende stund afviklet for Lysengs U14-piger og forårets placering som nummer to er udskiftet med en komfortabel førsteplads i Jyllands bedste række. Dette efter flotte otte sejre og kun ét nederlag. U14-pigerne har i deres ni kampe scoret hele 36 mål og har samtidig kun lukket ti mål ind. Både offensiv og defensiv har fungeret rigtig godt, og holdet fremstår som en stærk enhed.

U14-pigerne har også vundet deres første pokalkamp mod Silkeborg Q med 2-0 i en velspillet kamp og kan i næste runde, der afvikles 25. november, se frem til noget af et pokalbrag mod Aab, der i foråret dels blev jyske mestre og dels blev nummer to i pokalturneringen.

DBU har også fået øje på Lysengs dygtige U14-piger og har udtaget fem af dem til DBU-Region Midts talenttræning. Det kan du læse mere om her.

En rigtig god start for holdet og årgangens nye cheftræner Jan Mundt samt det øvrige trænerteam, der består af Michael Busck og Niels Frimodt Sørensen.

Er du pige fra årgang 2005, og har du lyst til at blive en del af et helt unikt fællesskab og træningsmiljø i Lyseng, er du meget velkommen til at kontakte Niels Frimodt Sørensen på 4020 7496 eller blot dukke op til en træning mandag, onsdag eller fredag. Ud over Liga-1-holdet har årgangen også et 2. hold, der spiller i U14C-rækken.

 Læs mere om Lysengs U14 piger her eller følg pigerne på Instagram #lysengpiger2005