2069

Vi har en kæmpe talentmasse i Silkeborg på ungdomssiden – lige fra U13 og op til U18. Flere spillere er inde omkring de forskellige DBU-hold.

Af Henrik Bull Skov, Silkeborg IF Q

KLUBNYT

I tirsdags havde vi to spillere med til U16-landsholdsamlingen i Vildbjerg. Det var Mille og Frida, der havde fundet plads blandt de 30 spillere til samlingen. Jeg var så heldig at kunne følge dem hele dagen på nærmeste hold både til træningen og i kampen mod Vildbjergs U18 hold. Det, jeg så fra vores to piger under samlingen, var absolut godkendt. Til formiddagstræningen, hvor der var fokus på pasninger, relationelle bevægelser, opspil fra bagkæde udviste vores to piger kvalitet, intensitet og tempo i træningen.

I kampen om aften spillede Mille i det centrale forsvar, sammen med Frida B (Varde). Mille spillede en god kamp, hvor hun kampen igennem var nærkampsstærk og utrolig pasningsstærk. Frida startede på bænken, men kom ind efter 20 min. Der gik ikke mange minutter, før Frida gjorde sig bemærket, idet hun modtog en dybdebold på kanten af feltet, hvor en fremstormende Vildbjerg målmand kom mod hende. Frida var koldblodig og driblede uden om målmanden og scorede sikkert til 2-0. I starten af 2. halvleg gentog det sig igen, men i stedet for at afslutte selv spillede hun bolden på tværs til en sikker 3-0 scoring.