VSK Aarhus’ anfører vil endnu tættere på de to tophold

0
1588

Med en tredjeplads efter weekendens sejr mod BSF viser VSK Aarhus gode takter i 3F Ligaen. Alligevel har anføreren for VSK Aarhus, Christina Ravn Nielsen, store planer for holdet. Planer som gerne skulle føre århusianerne endnu tættere på topholdene Brøndby og Fortuna Hjørring.

Af Camilla Bergholm

Christina Ravn Nielsen, der er anfører for VSK Aarhus, gik ind til lørdagens kamp i 3F Ligaen med en forventning om, at de skulle ud og spille flot fodbold. Det blev det også til, og holdet fra Smilets By tog tre point med hjem fra Ballerup, hor de mødte BSF.

Udover de tre point, tog VSK Aarhus også tredjepladsen i ligaen. En placering, der viser, at holdet indtil videre har haft en god sæson. Alligevel har Christina Ravn Nielsen store planer for det jyske mandskab. De skal tættere på topholdene Brøndby og Fortuna Hjørring.

”Jeg synes, vi har formået at løfte os fra de to store nederlag, vi har fået mod henholdsvis Brøndby og Fortuna Hjørring. Jeg synes, vi skal stræbe efter at være tættere på dem, end vi har været,” siger anføreren.

Tålmodighed giver pote

I lørdagens kamp mod BSF, mødte VSK Aarhus et stærkt hold, der var forberedte på deres spillestil.

”Det gav os meget lidt plads til at spille imellem kæderne, især i første halvleg. Og så har BSF en dygtig, hurtig og teknisk trup, der, som os selv, er kommet godt fra start. Og når man starter efteråret med en uafgjort kamp mod Fortuna, må man ose af selvtillid,” siger Christina Ravn Nielsen om BSF.

Kampen var, ifølge anføreren, vigtig for begge hold. Især hvis man vil være med i toppen. Derfor var det vigtigt for truppen fra Aarhus at holde hovedet koldt, da de kom bagud i starten af anden halvleg. VSK Aarhus havde dog, ifølge anføreren, overtaget det mest af kampen. Selvom presset kunne mærkes, holdt VSK Aarhus fast i den gode moral, hvilket førte til en sejr i sidste ende.

”Der er et spilstop ved 70. minut, og vi samler os og bliver hurtige enige om at bevare tålmodigheden, og at målene nok skulle komme. Og så blev vi ved med at jagte den næste scoring, selvom vi kom foran,” siger Christina Ravn Nielsen om deres comeback.

Den gode moral holder de fast i

Både BSF og VSK Aarhus kæmper om tredjepladsen i ligaen. Derfor var det en vigtig sejr for århusianerne. Holdet kan dog ikke hvile på laurbærrene, hvis de vil blive i toppen. Derfor skal de, ifølge Christina Ravn Nielsen, holde fast i deres moral og gode fight, som de viste i kampen. Til gengæld var der steder i kampen mod BSF, hvor de kunne have været skarpere, hvilket de tager med til de kommende kampe.

”Det er simpelthen så vigtigt, at vi er klar, når dommeren fløjter op til anden halvleg. Det er som om, at vi lige skal i gang igen, og det er der hverken tid eller plads til mod nogen af holdene i 3F Ligaen,” siger den jyske fodboldspiller.

VSK Aarhus vil fortsætte den gode stime

VSK Aarhus mistede tre dygtige spillere over sommeren, og samtidig fik de først en ny træner ugen før, de startede træningen op. Sæsonstarten var derfor lidt kaotisk med omrokering og få ansigter til træning på grund af skader og U19 EM. Christina Ravn Nielsen er dog optimistisk:

”Der er heldigvis også kommet nye ansigter til, og også kendte er kommet tilbage, og så har vi haft rigtigt stor gevinst af et dygtigt andethold, som vi trækker på – det er modige, dygtige og ikke mindst stenhårdtarbejdende kvinder, der griber chancen, når de får den, og det er så fedt at være en del af.”

Den gode stime skal føre til point og mål, så  VSK Aarhus kan være med i toppen. Og selvom det tidligere har budt på nederlag til de to tophold, Brøndby og Fortuna Hjørring, har Christina Ravn Nielsen stadig store planer om at komme op og drille de to hold. Kampene bliver derfor taget én af gangen, og så vil de, ifølge anføreren, fokusere på holdet og udviklingen.

”Så skal både mål og point nok komme,” siger Christina Ravn Nielsen.