Harder, Arnth og Troelsgaard nomineret til årets kvindelige fodboldspiller

0
1607

Den 5. januar overrækkes prisen som årets kvindelige fodboldspiller – og de tre nominerede er nu offentliggjort. Skal Pernille Harder udvide sin rekord og vinde prisen som årets kvindelige fodboldspiller for femte gang? Eller skal prisen gå til Rosengårds Sanne Troelsgaard eller Janni Arnth fra Linköpings?

Af Andrea Signe Trolle

Pernille Harder, Janni Arnth og Sanne Troelsgaard bør sætte kryds i kalenderen den 5. januar 2019. Her afholdes sportens prisuddeling for præstationer i 2018 – og de tre landsholdsspillere er nomineret til prisen som årets kvindelige fodboldspiller.

Løber titlen til Wolfsburg-spilleren Pernille Harder, bliver det femte år i træk, at hun modtager prisen. Pernille Harder satte allerede rekord sidste år, hvor hun tog titlen for fjerde gang. Der er heller ingen tivivl om, at Pernille Harder er et godt bud på årets kvindelige fodboldspiller efter hun tidligere på året blev kåret til Europas bedste kvindelige fodboldspiller af UEFA.

Sanne Troelsgaard fra Rosengård har også vundet prisen før, men det var tilbage i 2011. Går titlen til Janni Arnth fra Linköpings, som dog har et skifte til Arsenal i vente, vil det være første gang hun kan modtage denne pris. Overrækkelsen finder sted den 5. januar 2019.