Roskilde Pigefodbold vinder U14 Piger Øst 1

0
2902

Med hele to kampe igen har Roskilde Pigefodbold allerede sikret sig førstepladsen i U14 Piger Øst række 1. Førstepladsen blev sikret i weekenden, hvor Roskilde Pigefodbold slog Brøndbyernes IF med 0-4.

Af Andrea Signe Trolle

Med en sejr på 0 – 4 over Brøndby på udebane i lørdags sikrede Roskilde Pigefodbold sig titlen som det stærkeste pigehold på sjælland for årgang 05. Dermed har Roskilde sikret sig førstepladsen i U14 Piger Øst række 1 på trods af holdet stadig mangler to kampe i efterårssæonen.

Målfesten mod Brøndby startede, da anfører Silja Snerle scorede til 1-0 på direkte frispark. Herefter gik kampen kun en vej og med tre scoringer af hhv. Alberte Kristensen, Frederikke Sørensen og Helin Kanbul, endte kampen 0-4 til Roskilde Pigefodbold – som også sikrede dem vindertitlen i rækken.

Mesterskabet er sikret i en række, hvor Roskilde Pigefodbold har mødt stærke modstandere som Brøndby, B93 og FCN, der også ender på rækkens næste pladser. Roskilde Pigefodbold skal fejre mesterskabet efter sidste kamp, som er m